Hallo offroadhelden

Zo nu de eerste aftrap over evenementen die er de komende tijd aan zitten te komen.
Allereerst trappen we op korte termijn af met de eerste ploetertocht, en als ik zeg op korte termijn dan bedoel ik ook op korte termijn, namelijk aanstaande zaterdag 4 maart. We verzamelen dan om 13.00 uur bij de motorclub zodat we om klokslag 13.28 uur kunnen vertrekken. Bij voldoende animo hebben we twee routes zodat de groep niet te groot wordt. Velen van jullie kennen het concept maar vooral tegen diegenen die nog nooit hebben mee gereden zou ik willen zeggen: Doe eens gek!

Dan komen we terecht op zaterdag 1 april en op die dag pakken we een extra lange ploetertocht. We verzamelen dan om 10.00 uur en vertrekken om 10.30 uur voor een route die zal duren tot een uur of vier / half vijf in de middag. Uiteraard is er tussen de middag gelegenheid om een nieuwe portie krachtvoer te nuttigen.
Deze tocht rijden we met één groep dus er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Twijfelen doe je dus maar nadat je je hebt aangemeld :)

Ergens dit voorjaar gaan we, net als voorgaande jaren, ook een technische avond organiseren. Over de invulling hiervan wordt nog druk gebrainstormd (of braingestormd? Ik bedoel in ieder geval "Noa gedacht"). Zodra we meer weten dan horen jullie het uiteraard als tweede.

Tot slot voor nu de aankondiging dat een aantal ZAMC leden van plan zijn om met pinksteren naar Hoope Park in Duitsland te gaan. Dit is een motorsport park met een crossbaan en een stuk off-road route waar je het gehele weekend kunt rijden, barbequeën, slapen, schik maken, nieuwe mensen leren kennen enz. Kortom alles wat wij leuk vinden.
We zijn benieuwd of er meer mensen zijn die het leuk lijkt om hier ook naar toe te gaan. Of je dan van vrijdag tot maandag gaat, zaterdag en zondag of wat dan ook moet je helemaal zelf weten maar hoe meer zielen hoe meer vreugd is hier zeker van toepassing.
Nu kan ik proberen precies te omschrijven wat het Hoope Park allemaal te bieden heeft maar ik ben er zelf ook nog nooit geweest. Kijk dus liever op www.hoopepark.de voor alle informatie.
Als het je wat lijkt laat het dan even weten dan kunnen we wellicht voor die tijd een keer bij elkaar komen om nog wat dingen af te stemmen. Ook als je het niet zeker weet is het handig om het even te laten weten zodat wij de gelegenheid hebben om je objectief te adviseren (lees: om te lullen).Laat even weten of je ergens aan mee wilt doen en zorg dan dat het voor ons ook duidelijk is waar je aan mee wilt doen mailen svp naar m.bieleman@kpnmail.nl

Groet,

Offroadcommissie
Wat is Off-Road

Off-road is te vergelijken met enduro,  en wordt dan ook met dezelfde motoren bedreven. Alleen zit er bij de enduro een wedstrijd element in, en bij off-road niet. Dit noemen wij namelijk de off-road ritten, en bij deze ritten kun je geheel op eigen tempo de route rijden.Deze ritten worden dan ook, diverse malen per jaar georganiseerd door verschillende motorclubs, in het voor en najaar.Keuringen, kenteken etc. idem als bij Enduro.                                                                                                                
Als je wilt weten wanneer deze georganiseerde ritten plaats vinden, zie hiervoor de KNMV kalender.

Off-road ZAMC:        
De off-road commissie van de ZAMC heeft als doel, het organiseren van diverse club off-road evenementen. Deze evenementen zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van de ZAMC die in het bezit zijn van een zogenaamde off-road motor. Een RDW goedgekeurde motor met kenteken. Deze  evenementen variëren van trial-avonden , een technische avond , gerst/maïscrossen,circuitactiviteiten en besloten off-road ritten.
De evenementen hebben een hoog recreatief gehalte en worden het gehele jaar door georganiseerd.

Lijkt het je leuk, en wil je deelnemen of wil je meer informatie?  Neem dan gerust contact op met de commissie off-road.
Offroad
Copyright © 2017 ZAMC All Rights reserved
ZAMC Hoofdsponsoren