Jubileum-archief


ARCHIEF 50 JARIG JUBILEUM 2022Jubelcross
zondag 11 september
Euro Classic Trial 18 & 19 juni
De EURO CUP / 4e Langenberg is geslaagd, maar ................ !

Aan de voorbereidingen kan het niet gelegen hebben. Er is veel energie  gestoken om van deze primeur een succes te maken, maar daarvoor heb je wel ( voldoende) deelnemers nodig. Helaas was de opkomst minder dan gehoopt, op
beide dagen waren ca. 40 deelnemers aanwezig, waaronder maar enkele buitenlandse deelnemers. Dat was jammer, we hadden gehoopt op het dubbele.
Oorzaken genoeg natuurlijk, maar hoofdzakelijk wordt gekeken of de landelijke en internationale afstemmingen beter had gekund. Ook zal Corona een oorzaak zijn van het wegblijven van deelnemers.

Vanuit deze constateringen gaat de CTN aan de slag om verbetering in die
situatie voor de toekomst te krijgen. Daarbij zal ook het niveau van de non
stops kritisch worden bekeken. ( minder sporen in een non stop en minder
klassen is mogelijk ook een verbetering )

De wedstrijd is Zelhem was op zichzelf helemaal oké, de deelnemers waren zeer content met de non stops, de wedstrijden verliepen soepen al werd op zaterdag wel besloten één ronde minder te rijden vanwege de tropische
temperaturen.

Op vrijdag- en zaterdag was het verder een heel gezellige boel in en om het clubgebouw zodat iedereen toch erg voldaan huiswaarts keerde. Het "Jubileum sausje" had z'n werk goed gedaan.

De ZAMC trialcommissie heeft ook bekend gemaakt dat de Classic trialrijders volgend jaar opnieuw weer welkom zijn. Commissie voorzitter Kevin Memelink kreeg een warm applaus toen hij werd voorgesteld dat hij de man is / wordt
die de Classic Trial 2023 - kar gaat trekken !!
Foto's in onderstaand album en de sfeervideo gemaakt door Gerrie Evers
Foto's in onderstaand album gemaakt Wiljan te Mebel
HEKSENWEEKEND: ZELHEM - LOCHEM 11 juni 2022
Zaterdag 11 juni waren veel liefhebbers van de VMC ritten-sport weer in Zelhem aanwezig voor het rijden van de 21e Zelhemse VMC rit. De rijders hadden het prima naar hun zin bij de ZAMC. Geweldig weer en een hele mooie uitgezette rit door de Achterhoek. De 1e Jan Hissink Wisselbokaal is gewonnen door Jan Nijenhuis uit Lochem.
Foto's in onderstaand album en de sfeervideo gemaakt door Gerrie Evers
Foto's in onderstaand album gemaakt door Peter van Amersfoort
KNMV TOERTOCHT OP
5 juni 1e PINKSTERDAG
Eindelijk, na twee jaar konden en mochten we weer een  KNMV Pinkstertoer organiseren, zondag 5 juni j.l.  Keuze uit twee afstanden, 150 en 250 km.
Zaterdagavond, de weersverwachtingen waren niet om over naar huis te schrijven, buienradar liet ons toen al zien dat er in de namiddag / avond stevige buien het land over zouden trekken. Dat schrok kennelijk een heel aantal deelnemers behoorlijk af.
Toch mochten we ons verheugen op een relatief klein aantal deelnemers, zo’n dertig mensen, zelfs uit Groningen en Aalsmeer.
Dat de regen er niet zo snel kwam als menigeen verwachtte blijkt wel uit het feit dat ze allemaal weer droog terugkwamen en een hapje en drankje nuttigden voor vertrek naar huis.
Hoe dan ook de deelnemers waren bijzonder te spreken over de route, dat was een mooie tocht werd vele malen gezegd.
Deelnemers en uitzetter, bedankt.


2 DAAGSE CLUBTRIAL
21 & 22 Mei 2022
De ZAMC jubileumkoorts heeft zijn tentakels ook uitgeslagen richting de clubtrials. De actieve Jubileum-Feestcommissie heeft de trialcommissie “verleidt” een clubtrial-weekend te organiseren. Volgens die feestcommissie past een dergelijk experiment prima in het uitgebreide feestprogramma voor het jubileumjaar 2022

Koningsdag 27 april 2022
FIETSTOCH en PUZZELRIT AUTO'S
Wat hebben we genoten van een geweldige Koningsdag afgelopen 27 april. Het vieren van onze 50e verjaardag kreeg op deze mooie dag een extra dimensie. Maar liefst 160 fietsers konden kiezen uit 2 mooie tochten door de Achterhoek, 20 en 40 kilometer.
Voor de familie-puzzelrit hadden zich 50 auto's aangemeld.
Alle deelnemers maar ook de organisatie hebben enorm genoten van dit mooie evenement. Kijk voor een reportage naar de video.

ARCHIEF 50 JARIG JUBILEUM 2022Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de activiteiten die in het kader van het jubileum
12 maart 2022
Feestavond ZAMC
Aftrap Jubileumjaar 2022 met geslaagde feestavond.
Op 12 maart ’22 werd de aftrap gegeven op een zeer geslaagde feestavond voor het ZAMC jubileumjaar 2022. Het clubgebouw met daaraan vast een flinke tent was volgelopen met ca. 110 enthousiaste ZAMC leden. Het werd een zeer geslaagde aftrap voor een hopelijk memorabel ZAMC jaar. Tijdens deze feestavond zorgde de huisband Unplugged Matters voor een perfecte sfeer, het jubileumjaar kon eigenlijk niet beter van start gaan.
Van Enduro tot Trial en van Offroad tot VMC

ZAMC een club waar jij je thuis voelt !

Contact