Jubileum-archief


Euro Classic Trial 18 & 19 juni
Wat hebben we genoten van het Euro Classic Trial evenement in het weekend van 18 en 19 juni. En niet alleen wij maar de rijders en publiek hebben eveneens genoten van deze geweldig georganiseerde Classic Trial in samenwerking met de landelijke CTN organisatie. een samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is.
Foto's in onderstaand album en de sfeervideo gemaakt door Gerrie Evers
Foto's in onderstaand album gemaakt Wiljan te Mebel
HEKSENWEEKEND: ZELHEM - LOCHEM 11 juni 2022
Zaterdag 11 juni waren veel liefhebbers van de VMC ritten-sport weer in Zelhem aanwezig voor het rijden van de 21e Zelhemse VMC rit. De rijders hadden het prima naar hun zin bij de ZAMC. Geweldig weer en een hele mooie uitgezette rit door de Achterhoek. De 1e Jan Hissink Wisselbokaal is gewonnen door Jan Verhoeven uit Lochem.
Foto's in onderstaand album en de sfeervideo gemaakt door Gerrie Evers
Foto's in onderstaand album gemaakt door Peter van Amersfoort
KNMV TOERTOCHT OP
5 juni 1e PINKSTERDAG
Eindelijk, na twee jaar konden en mochten we weer een  KNMV Pinkstertoer organiseren, zondag 5 juni j.l.  Keuze uit twee afstanden, 150 en 250 km.
Zaterdagavond, de weersverwachtingen waren niet om over naar huis te schrijven, buienradar liet ons toen al zien dat er in de namiddag / avond stevige buien het land over zouden trekken. Dat schrok kennelijk een heel aantal deelnemers behoorlijk af.
Toch mochten we ons verheugen op een relatief klein aantal deelnemers, zo’n dertig mensen, zelfs uit Groningen en Aalsmeer.
Dat de regen er niet zo snel kwam als menigeen verwachtte blijkt wel uit het feit dat ze allemaal weer droog terugkwamen en een hapje en drankje nuttigden voor vertrek naar huis.
Hoe dan ook de deelnemers waren bijzonder te spreken over de route, dat was een mooie tocht werd vele malen gezegd.
Deelnemers en uitzetter, bedankt.


2 DAAGSE CLUBTRIAL
21 & 22 Mei 2022
De ZAMC jubileumkoorts heeft zijn tentakels ook uitgeslagen richting de clubtrials. De actieve Jubileum-Feestcommissie heeft de trialcommissie “verleidt” een clubtrial-weekend te organiseren. Volgens die feestcommissie past een dergelijk experiment prima in het uitgebreide feestprogramma voor het jubileumjaar 2022

Koningsdag 27 april 2022
FIETSTOCH en PUZZELRIT AUTO'S
Wat hebben we genoten van een geweldige Koningsdag afgelopen 27 april. Het vieren van onze 50e verjaardag kreeg op deze mooie dag een extra dimensie. Maar liefst 160 fietsers konden kiezen uit 2 mooie tochten door de Achterhoek, 20 en 40 kilometer.
Voor de familie-puzzelrit hadden zich 50 auto's aangemeld.
Alle deelnemers maar ook de organisatie hebben enorm genoten van dit mooie evenement. Kijk voor een reportage naar de video.

ARCHIEF 50 JARIG JUBILEUM 2022Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de activiteiten die in het kader van het jubileum
12 maart 2022
Feestavond ZAMC
Aftrap Jubileumjaar 2022 met geslaagde feestavond.
Op 12 maart ’22 werd de aftrap gegeven op een zeer geslaagde feestavond voor het ZAMC jubileumjaar 2022. Het clubgebouw met daaraan vast een flinke tent was volgelopen met ca. 110 enthousiaste ZAMC leden. Het werd een zeer geslaagde aftrap voor een hopelijk memorabel ZAMC jaar. Tijdens deze feestavond zorgde de huisband Unplugged Matters voor een perfecte sfeer, het jubileumjaar kon eigenlijk niet beter van start gaan.
Van Enduro tot Trial en van Offroad tot VMC

ZAMC een club waar jij je thuis voelt !

Contact


Sociale Media