Een club waar jij je thuis voelt!

VMC

Gecanceld
Heksenweekend: 21e Zelhemse V.M.C Rit op 13 juni 2020

Het is voor de 19e keer dat de  ZAMC uit Zelhem samen met SEV uit Lochem het Heksenweekend organiseert. En op zaterdag 13 juni wordt voor de 21e keer de Zelhemse V.M.C Rit verreden.
De organisatie in Zelhem heeft  er ook dit jaar weer naar gestreefd zo weinig mogelijk verkeersdrempels en stoplichten op de route te vermijden. Mogelijkheid tot kamperen voor dit weekend is er op Camping,, De Heksenlaak” in Zwiep welke tevens de startplaats van de rit in Lochem is, vanaf deze camping kan men zaterdag gezamenlijk naar de start in Zelhem rijden.

Omdat er natuurlijk deelnemers alleen in Zelhem of Lochem willen rijden is er in Zelhem gewoon gelegenheid tot parkeren.

De start van de Rit in Zelhem is weer bij het Clubgebouw van de ZAMC aan de Korenweg 4 te Zelhem alwaar de eerste deelnemer om 11.01 uur van start zal gaan.

De route welke zeker geschikt is voor klasse1 en 2 motoren en ongeveer 100 km lang is voert U langs mooie plekjes door de prachtige natuur van de Achterhoek.

De Rit bestaat dit jaar uit twee gedeelten een route van ongeveer 65 km  waarin een koffiepauze van 15 minuten is verwerkt, deze route wordt  op tijd gereden en eindigt weer bij het clubgebouw van de ZAMC  waar een uur pauze is ingelast.

Na de pauze is er nog een verplicht toergedeelte van ongeveer 35 km.
Deelnamekosten zijn  € 12,50 inclusief koffie en krentenwegge bij de start en een hapje en een drankje op de pauzeplaats.

Voor inschrijven en informatie van deze rit:
J.Hissink, Hummeloseweg 37 J, 7021AD te Zelhem
Tel: 0314-622502 of Mobiel: 0623853018
Of per E-mail via
HYPERLINK "mailto:j.hissink50@gmail.com" j.hissink50@gmail.com

Gezelligheid en Toeren staan centraal!


Rijden met Klassiekers


Mooie ritten
Traditie

Een club waar jij je thuis voelt !Contact


Sociale Media