ZAMC Hoofdsponsoren
Copyright © 2019 ZAMC All Rights reserved
De Z.A.M.C is een club waar motorrijden en gezelligheid voorop staan. Gedurende het motorseizoen, dat ongeveer van maart tot eind oktober loopt, wordt regelmatig op woensdagavond of zondag een toerrit gereden.  De bestemmingen zijn heel verschillend.
We vertrekken op de woensdagavond om 19.00 uur en op de zondag om 8.00 of 9.00 uur. Tijdens de rit wordt er in groepen gereden en stoppen we regelmatig om een bakje koffie te drinken of om iets te eten.

Doordat we in groepen rijden is er voor iedereen een leuke groep om in te rijden.
We organiseren elk jaar de club kampioenschappen. De ritten worden uitgezet door de toerleden. De winnaar is degene die de meeste kilometers heeft gereden. De ritten voor het kampioenschap zijn ritjes van 100 km tot ritten van 500 km.  Verder gaan we jaarlijks in het Hemelvaart- weekend weg naar het buitenland. Dit varieert van België, Luxemburg, Frankrijk of Duitsland. 

Dit toerweekend wordt door de toercommissie georganiseerd en de locatie gaat in samenspraak met de leden.
Tot slot organiseert de toercommissie onder de vlag van de KNMV jaarlijks twee open evenementen waar iedereen die motor rijdt van harte welkom is.
Deze open ritten worden georganiseerd met Pinksteren en in de bouwvak vakantie.

De ZAMC is een niet merk gebonden club voor jong en oud, en het maakt niet uit of je met een grote of kleine motor komt.

Gezelligheid en toeren staan centraal!

Denk je nu, ik wil wel een keer meerijden maar niet meteen lid worden….
DAT KAN !
Er bestaat n.l. de mogelijkheid om als gast twee keer mee te rijden met een clubtoertocht.
Je bent van harte welkom!
Toer