Reiger Racing Suspension is een zelfstandige organisatie met een internationale reputatie op het gebied van de ontwikkeling en productie van schokdempers. Onze specialiteit is het ontwikkelen van schokdempers voor de toepassing onder extreme omstandigheden in auto- en motorsport.

Scheffer Keukens is opgericht door Albert Scheffer. Sinds 2001 heeft zijn schoonzoon Tonny Jansen het overgenomen en staat er een nieuwe generatie aan het roer. Met hard werken, passie voor het vak en inzet voor de klant hebben wij een gezonde groei doorgemaakt. Tegenwoordig staan wij met ruim 30 medewerkers klaar om jou te begeleiden bij het keuzeproces, de montage, maar ook zeker bij de service achteraf.

Met ervaren vakmensen werkt Enzerink aan klussen op het gebied van asbestsanering, sloopwerk, grondwerk en bestrating. Wij kunnen vrijwel elk project aan, voor bedrijven en particulieren, van begin tot eind. Veilig en vakkundig.

Een auto is niet zomaar een gebruiksvoorwerp. Het is uw steun en toeverlaat in de stromende regen, uw ultieme gevoel van vrijheid in de zomer en misschien zelfs uw visitekaartje bij zakelijke besprekingen. Een flinke investering, die zich door de jaren heen terugbetaalt in het gemak en plezier dat u ervan heeft. Om ervoor te zorgen dat uw auto u nooit in de steek laat en blijft stralen, is regelmatige verzorging noodzakelijk. Wat voor sommigen misschien een noodzakelijk kwaad lijkt, is voor ons een fantastische klus!

Harmsen vastgoed advies en taxatiebureau is werkzaam op het gebied van onroerende zaken.
Onze klantenkring bestaat uit gemeenten, bedrijven en particulieren.