ONK – NK jeugd méér dan geslaagd.

Het was zondag 7 april geweldig toeven op de Motorsportaccommodatie de Langenberg bij deze 50e(???) NK/ONK trial die door de ZAMC georganiseerd werd. Werd er in de dagen voorafgaand nog volop gespeculeerd over de aanpassingen aan non stops en maatregelen aan terrein i.v.m. de natte weersomstandigheden, op zaterdag tijdens de opbouw en zondag op de wedstrijddag scheen de zon uitbundig. Sterker nog, er was sprake van zomerse omstandigheden tijdens deze Combi ONK/NK-jeugd trial. Kon het nog beter ?

Jawel, het kan nóg beter, prachtige wedstrijden maakten het allemaal nog mooier. Liefst 75 deelnemers hadden zich vooraf aangemeld,  waarbij het volledige KM trialteam uit Duitsland en enkele Belgische deelnemers.

Dat had tot gevolg dat sinds lange tijd weer volle deelnemerslijsten waren bij elke categorie. Vooral bij  de beide topklassen Inters 1 en Inters 2 leverde dat mooie strijd om de ereplekken.

Maar dat niet alleen, het prachtige weer was voor de bezoekers aanleiding om weer met flinke aantallen naar deze wedstrijd te komen kijken én genieten. Want genieten kon men volop.

Zoals gezegd, veel deelnemers met daarbij natuurlijk heel veel ZAMC leden. Liefst 24 ZAMC leden stonden op de deelnemerslijsten bij de ONK en NK jeugd.  En 3 daarvan stonden zelfs op de allerhoogste podiumtrede, pal vóór het fraaie nieuwe ZAMC – sponsor-spandoek.

Michel van Tilburg was als sluwe vos de sterkste bij de ONK-Nationalen, Woudt Nijhuis was “ the best off all” bij de ONK-Sportklasse A.  Sjouke Hylkema was “een klasse apart” bij de Pupillenklasse.

Bekers, bloemen en een welverdiend applaus werden gretig in ontvangst genomen.
Gefeliciteerd allemaal !!

Het bovenstaande klink natuurlijk allemaal prachtig, maar niet vergeten mag worden dat tientallen ZAMC medewerker dit trial feestje mogelijk hebben gemaakt. Uitzetters, controleurs, opbouw accommodatie, kantine medewerkers en diverse “overige” medewerkers en medewerksters.

Het was weer een super ZAMC evenement. Dank daarvoor !