3e ZAMC Koningsdag activiteiten 2024 – geslaagd ! 

In de weken voorafgaand aan de verjaardag van Koning WA waren de vooruitzichten niet bijster opbeurend. Aan de natte Nederlandse moesson kwam maar geen einde en dat was absoluut nodig. Sterker nog, iedereen snakte naar de zon ! En zonnige dagen heb je absoluut  nodig om van de ZAMC activiteiten op Koningsdag een succes te maken.

Maar het kwam goed. Precies op 27 april konden we de eerste droge zonnige dag noteren.
Nou ja, zonnig ? Laten we het houden op zonnige perioden afgewisseld met een heel klein regenbuitje. Daarbij ietsje te veel wind, maar vooruit; we waren allemaal helemaal tevreden.

Allemaal ? Jazeker. Liefst 136 deelnemers aan de fietstoertochten die keurig verdeeld over de 22 en 45 km. route helemaal volledig aan hun trekken kwamen door al het groen waarmee de omgeving opgefleurd wordt. De ca. 45 km. deelnemers hadden het centrum van Zeddam als richtdoel. De ca. 22 km. deelnemers maakten een “halve maan” om Zelhem.

Verder kwamen 26 sterrit combinaties en 24 inschrijvingen, voor de nieuw geïntroduceerde auto toerrit, aan de start. Al met al bijna 200 deelnemers. En daar zijn we echt tevreden mee. En wat nog belangrijker is, iedereen kwam enthousiast weer bij de ZAMC terug met (soms) erg spannende verhalen.

Dat daarnaast de ZAMC catering afdeling tevreden was bleek wel uit de stappentellers van onze medewerkers en medewerksters. Plat gezegd; ze liepen zich de benen uit de kont……..

Na deze 3
e Koningsdag activiteit heeft de ZAMC werkgroep Koningsdag-activiteiten ( Henk, Kevin en Dick ) vastgesteld dat de gehanteerde formule helemaal klopt.

De “ingehuurde” sterrit specialist Harm Cortumme verrast iedereen telkens met een top sterrit. Henk zet een mooie auto toerrit uit van ca. 75 km op papieren, Dick ( en Betsie ) zorgen voor de zeer gewaardeerde fietsroutes van resp. ca. 20 en 40 km. En Kevin ? Die zorgt ervoor dat de papierwinkel op orde is en nog veel meer ! Helemaal goed !

Dat alles had tot gevolg dat er, tijdens de prijsuitreiking van de sterrit, kon worden meegedeld dat iedereen wordt uitgenodigd om in 2025 weer aan het vertrek te verschijnen voor de 4
e editie van deze ZAMC Koningsdag activiteiten. Conclusie:  wordt wegens succes geprolongeerd  !!